Start je klus en bedrijf

 Schilderen is een ervaringsvak

Als jij denkt de grote schilderklussen zelf wel eventjes te klaren, zowel binnen als buiten, dan heb je voor een deel gelijk. Want iedereen kan uiteindelijk best een beetje schilderen. Of het verstandig is dit ook daadwerkelijk zelf te doen, is een heel ander verhaal. Alleen door met een professioneel schilder in zee te gaan weet je je verzekerd van het beste resultaat én weet je zeker dat jou niets overkomt als je op hoogte – op steigers- aan het werk bent.

Het lijkt allemaal zo eenvoudig. Even schilderen, en even zelf de juiste verf kopen. Heb jij trouwens wel een steiger om op hoogte te werken of moet je die ook nog huren? Weet jij welke verf ineens dekt of ga je gewoon nogmaals naar de winkel en betaal je liever extra? En heb jij nog wel genoeg verlofuren om het huis van de binnen- en de buitenkant te schilderen? 

Schilder

Amper nog verschil in kosten

Je zou kunnen stellen dat het inhuren van een schilder een duur grapje is. Maar wat als we jouw verlofuren omzetten in waarde, de huur van de steiger doorberekenen en je per abuis de verkeerde verf koopt en dus dubbel moet betalen? Dan zal er amper nog verschil zijn tussen de kosten als jij het zelf doet of als je de schilder laat komen. 

Schilder werkt altijd snel en professioneel

En dan hebben we het nog niet eens over de geboden kwaliteit. Schilderen is namelijk een vak, een ervaringsvak ook dat je ook nog eens onder moeilijke omstandigheden – hoogte bijvoorbeeld- uit moet kunnen voeren. De schilder zal je wanden en muren snel en professioneel van een nieuwe verflaag voorzien en kan desgewenst ook andere kleine klusjes op zich nemen. Zo kan de professionele schilder vaak ook prima met behang uit de voeten.

Als je het beste wilt voor je woning

De verflaag die de schilder buiten aanbrengt dient behalve als verfraaiing van je huis ook als bescherming tegen de weerselementen. Daarnaast zal de schilder meteen onderzoeken of er al dan niet sprake is van houtrot. Zegt de schilder klaar te zijn, dan weet je zeker dat alles goed geschilderd is en je er weer jaren tegenaan kunt. Bovendien heb je geen vlekken op de vloer en ziet je huis eruit om door een ringetje te halen. Genoeg redenen dus om voor een schildersbedrijf te kiezen, als je althans het beste voor je huis wilt.

 

Klik hier voor meer informatie!

 Schilderen is een ervaringsvak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven