Start je klus en bedrijf

Elektrische boiler kopen

Heb je een huishouden voor twee of hooguit drie personen wil jij een elektrische boiler kopen die zeer geschikt is voor het opwarmen van het water? Dan kun jij het prima doen met een 50 liter boiler. De 50 liter boiler is zuinig en is beschikbaar in een fraaie compacte uitvoering. Mede daardoor is de 50 liter boiler eenvoudig te plaatsen. Heb je een huishouden dat bestaat uit meer dan drie personen, zoek dan tussen het aanbod van 80 liter boilers, ook in tal van verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Elektrische boiler

 

Er is voor elke toepassing een geschikte boiler

De 50 liter boilers heb je in zowel de duo uitvoering als in verticale uitvoering. De ‘standaard’ uitvoering van deze boiler beschikt over Energielabel C en een opwarmtijd zo rond een uur en een kwartier. Je hebt ook 50 liter boilers geschikt voor bediening middels iOS en Android. Op deze 50 liter boiler is Energielabel B van toepassing en de opwarmtijd ligt nu iets boven de anderhalf uur.

 

Kwestie van maatwerk

Je hebt boilers met anti-kalk voorziening, dikke en lage modellen boilers en boilers met een vermogen dat doorgaans ergens tussen de 2000 en 1600 watt ligt. Er is voor elke toepassing wel een geschikte 50 liter boiler beschikbaar. Op het gebied van elektrische boilers kan je altijd maatwerk geboden worden, helemaal als je het gebruik van een boiler helder in beeld hebt.

 

Elektrische boiler kopen

De elektrische boilers staan te boek als bijzonder energiezuinig. Ook de efficiënte werking en de snelle opwarmtijd van de boilers wordt alom geprezen. Dit maakt dat je nooit hoeft te wachten op warm water en dit draagt er weer zorg voor dat er beduidend minder water verspild wordt. Kies je voor een verticale boiler, dan koop je een bijzonder duurzame boiler. Met speciale dank aan het uitstekende isolatiemateriaal en het lage energieverbruik is dit een 50 liter boiler die extra zuinig in verbruik is.

 

Ook duurzame uitvoering van de uitvoering van 80 liter

Heb je aan een boiler van 50 liter niet genoeg en ga je voor de 80 liter boiler? Ook daar vind je duurzame uitvoeringen en vind je altijd die boiler die perfect bij jou en je gebruik past.

Bij de koop regel je uiteraard ook de plaatsing van de boiler door specialisten en bij de betere leverancier krijg je een mooie garantietermijn op je boiler. Dat zegt al meer dan voldoende over het vertrouwen dat er is in de boilers. Een elektrische boiler kopen is dan ook absoluut een aanrader.

Elektrische boiler kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven